close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Glazen grafmonument AE68 met roos foto 1

Glazen grafmonument AE68 met roos Glas, rvs

Glas gecombineerd met een omranding van RVS. De roos bestaat uit diverse delen gesmolten glas als applique op het glaspaneel.Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
44077
Bloem, plant of boom
Bloem/plant, Bloem/plant decoratie 2d
Collectie
Jong en eigentijds, Kleurrijk, Modern, Onderhoudsvrij
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Kleurrijk, Rood
Materiaal
Glas, RVS
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Glas gecombineerd met een omranding van RVS. De roos bestaat uit diverse delen gesmolten glas als applique op het glaspaneel.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.

Soortgelijke modellen