close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafmonument met bloem Natuursteen

Een vrouwelijk gedenkteken van natuursteen met een afbeelding van een orchidee. De staande lettersteen heeft een sierlijke golvende vorm wat ook wel ‘golfkop' wordt genoemd. Geheel in lijn met het staande deel heeft ook de dekplaat van natuursteen een ... lees meer >
Product
21461
Bloem, plant of boom
Bloem/plant, Orchidee
Collectie
Budget, Eenvoudig tot bijzonder, Golfkop
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Grijs
Liggende deel
Gedeeltelijk beplanting, Golfvorm of bogen, Natuursteen
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Grijs
Staande deel
Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Een vrouwelijk gedenkteken van natuursteen met een afbeelding van een orchidee. De staande lettersteen heeft een sierlijke golvende vorm wat ook wel ‘golfkop' wordt genoemd. Geheel in lijn met het staande deel heeft ook de dekplaat van natuursteen een sierlijke lijn over de helft van het liggende deel. Zo ontstaat er op de andere helft een groot bloemvak, waar u naar eigen smaak bloemen kunt planten. Samen met u kunnen het moment geheel persoonlijk maken door het toepassen van een passende tekst, decoratief lettertype en een persoonlijke afbeelding.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Soortgelijke modellen