close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafmonument model E057 foto 1

Grafmonument model E057 Natuursteen

Zwart granieten letterplaat bestaande uit twee delen die achter elkaar staan. Het linker voorste deel is gepolijst en het rechter achterste deel is gebrand. Deze letterplaten zijn geplaatst op een voetstuk met hiervoor een halve golvende Zwart graniete... lees meer >
Product
43820
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Onderhoudsvrij
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Grijs, Zwart
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Zwart
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Zwart granieten letterplaat bestaande uit twee delen die achter elkaar staan. Het linker voorste deel is gepolijst en het rechter achterste deel is gebrand. Deze letterplaten zijn geplaatst op een voetstuk met hiervoor een halve golvende Zwart granieten grondplaat van 6 cm. dik die overloopt in een gebrande Zwart granieten omranding. Binnen de omranding liggen witte Carrara brokjes.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Soortgelijke modellen