close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafmonument model E062 foto 1

Grafmonument model E062 Natuursteen

Zwart granieten letterplaat van 10 cm. dik met hierop twee uitgehakte Tarn zwanen met aan beide zijden een gravure van bloemen. De letterplaat is geplaatst op een voetstuk met hiervoor een tweedelige Zwart granieten grondplaat met aflopende schuine kan... lees meer >
Product
43825
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Onderhoudsvrij
Dieren
Dieren 3d, Dieren decoratie 2d, Vlinder, Vogel
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Antraciet, Grijs, Zwart
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Antraciet
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Zwart granieten letterplaat van 10 cm. dik met hierop twee uitgehakte Tarn zwanen met aan beide zijden een gravure van bloemen. De letterplaat is geplaatst op een voetstuk met hiervoor een tweedelige Zwart granieten grondplaat met aflopende schuine kanten. De grondplaat is geplaatst op plinten.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Soortgelijke modellen