close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
arrow_forward
Grafsteen boom foto 1

Grafsteen boom Natuursteen

De letterplaat van de grafsteen wordt omhelst door een met de hand gehakte boom. Het monument bestaat volledig uit natuursteen en het opschrift is uit dit materiaal gestraald.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personalisere... lees meer >
Product
21849
Bloem, plant of boom
Blad, Boom, Boom/blad 3d
Collectie
Ambachtelijk, Beelden en Symbolen
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Paars
Liggende deel
Geheel beplanting in vlakken, Golfvorm of bogen, Natuursteen
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Paars
Staande deel
Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer
Productomschrijving
De letterplaat van de grafsteen wordt omhelst door een met de hand gehakte boom. Het monument bestaat volledig uit natuursteen en het opschrift is uit dit materiaal gestraald.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Soortgelijke modellen