close
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafsteen cortenstaal Cortenstaal

Grafsteen uitgevoerd in duurzaam cortenstaal. Door de natuurlijke beschermlaag blijft de fraaie uitstraling gewaarborgd. Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworp... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
3670
Collectie
Grafzerken, Kunstenaars, Modern
Graftype
Grafzerken
Kleur
Bruin
Materiaal
Cortenstaal

Informatie over dit gedenkteken

Grafsteen uitgevoerd in duurzaam cortenstaal. Door de natuurlijke beschermlaag blijft de fraaie uitstraling gewaarborgd.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Cortenstaal
Cortenstaal wordt steeds vaker toegepast in gedenktekens. Vanwege de levendige roestbruine kleur heeft het een warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. In tegenstelling tot wat de roestkleur wellicht doet vermoeden, is het materiaal zeer weervast.

Soortgelijke modellen