close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafsteen dubbel hart | E013 Natuursteen

Grafsteen met hierin twee harten verwerkt geplaatst op een voetstuk. Op de rechter foto ziet u een voorbeeld van een deze grafsteen van mat Zwart graniet met ruw gehakte accenten.Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de bas... lees meer >
Product
43654
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Hartvormige lettersteen, Onderhoudsvrij
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Antraciet, Grijs
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Antraciet
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Grafsteen met hierin twee harten verwerkt geplaatst op een voetstuk. Op de rechter foto ziet u een voorbeeld van een deze grafsteen van mat Zwart graniet met ruw gehakte accenten.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Soortgelijke modellen