close
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafsteen golfkop foto 1

Grafsteen golfkop Natuursteen

Golfkop model grafsteen. De basisprijs is exclusief accessoires, waarbij het monument is uitgevoerd in een eenvoudigere natuursteensoort.Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua ma... lees meer >
Product
18775
Bloem, plant of boom
Bloem/plant, Roos
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Golfkop
Dieren
Vogel
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Bruin, Rood
Liggende deel
Geheel beplanting in vlakken, Golfvorm of bogen, Natuursteen
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Rood/oranje/bruin
Staande deel
Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Golfkop model grafsteen. De basisprijs is exclusief accessoires, waarbij het monument is uitgevoerd in een eenvoudigere natuursteensoort.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Soortgelijke modellen