close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafsteen kort graf 18 | bijzondere grafsteen zuil foto 1

Grafsteen kort graf 18 | bijzondere grafsteen zuil Natuursteen, rvs

Grafsteen zuil geplaatst binnen een omranding van RVS met hierbinnen Beach Pebbles. Rechts ziet u een voorbeeld van een geplaatst grafmonument.Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
43736
Collectie
Ambachtelijk, Eenvoudig tot bijzonder, Zuilen
Graftype
Kort graf
Materiaal
Natuursteen, RVS
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Grafsteen zuil geplaatst binnen een omranding van RVS met hierbinnen Beach Pebbles. Rechts ziet u een voorbeeld van een geplaatst grafmonument.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.

Soortgelijke modellen