close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafsteen olijfgroen met twee harten Natuursteen

Het lijkt als of deze grafsteen is gemaakt van twee soorten natuursteen. In werkelijkheid gaat het hier om één soort. Deze natuursteensoort heeft een warme olijfgroene kleur, vermengd met grijs en heeft zo een eigentijdse uitstraling. Het kleurverschil... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
33438
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Golfkop
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Blauw, Groen
Liggende deel
Hart, Kleine uitsparing
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Blauw, Groen
Productsoort
Letterplaat
Staande deel
Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Het lijkt als of deze grafsteen is gemaakt van twee soorten natuursteen. In werkelijkheid gaat het hier om één soort. Deze natuursteensoort heeft een warme olijfgroene kleur, vermengd met grijs en heeft zo een eigentijdse uitstraling. Het kleurverschil tussen de linker- en rechterzijde komt door de afwerking. Het linkerdeel is licht gepolijst zodat de afwerking glad, maar niet helemaal glanzend is. De rechterzijde is ruwer afwerkt, waardoor de kleur lichter wordt. De buitenste randen zijn zelfs ruw gehakt, voor een natuurlijker effect. Het staande gedeelte heeft een vriendelijk golvende bovenzijde, waarbij de letters in de steen zijn gegraveerd en vervolgens ingeschilderd. In de lettersteen is op een speelse manier de vorm van een hart uitgespaard en deze hartvorm komt ook terug op het liggende deel. Hier dient het hart als een bloemvak.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen