close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafsteen teakhout foto 1

Grafsteen teakhout Hout

Teakhouten grafsteen met een handmatig uitgehakte boom. De grafomranding van hout is verheven gemonteerd op roestvast staal. Door middel van een glasplaat is er een spreuk toegevoegd aan het monument.Hout staat bekend om zijn warme, natuurlijke uitstra... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
21935
Collectie
Exclusief, Robuust/groot
Graftype
Familiegraf - met vloer, Robuust/groot
Kleur
Beige, Bruin
Liggende deel
Geheel beplanting in vlakken, Golfvorm of bogen, Hout
Materiaal
Hout
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Teakhouten grafsteen met een handmatig uitgehakte boom. De grafomranding van hout is verheven gemonteerd op roestvast staal. Door middel van een glasplaat is er een spreuk toegevoegd aan het monument.

Hout

Hout staat bekend om zijn warme, natuurlijke uitstraling die een breed spectrum aan kleuren en tinten omvat. Elke houtsoort brengt zijn eigen unieke sfeer en textuur met zich mee. De variatie in nerfpatronen, vaak uniek voor elke stuk, voegt een persoonlijke toets toe die de schoonheid van de natuur weerspiegelt. Hout symboliseert groei, leven en vernieuwing, en staat tegelijkertijd voor stevigheid en duurzaamheid. Het is een materiaal dat met de tijd meegaat en een diepere verbinding met de aarde en haar cycli biedt. Deze eigenschappen maken het een bijzonder en veelzijdig materiaal, gewaardeerd om zijn esthetiek en symbolische waarde.

Soortgelijke modellen