close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafsteen teakhout foto 1

Grafsteen teakhout Hout

Teakhouten grafsteen met een handmatig uitgehakte boom. De grafomranding van hout is verheven gemonteerd op roestvast staal. Door middel van een glasplaat is er een spreuk toegevoegd aan het monument.Onze collectie houten grafmonumenten bestaat grotend... lees meer >
Product
21935
Collectie
Exclusief, Robuust/groot
Graftype
Familiegraf - met vloer, Robuust/groot
Kleur
Beige, Bruin
Liggende deel
Geheel beplanting in vlakken, Golfvorm of bogen, Hout
Materiaal
Hout
Subtype
Staande steen met vloer
Productomschrijving
Teakhouten grafsteen met een handmatig uitgehakte boom. De grafomranding van hout is verheven gemonteerd op roestvast staal. Door middel van een glasplaat is er een spreuk toegevoegd aan het monument.

Hout

Onze collectie houten grafmonumenten bestaat grotendeels uit massief teakhout vervaardigde modellen. Hout is een zeer duurzaam materiaal.

Hout is een natuurproduct en kan door vocht gaan werken. Hierdoor kunnen er in de kopse delen scheuren ontstaan. Dit is niet erg en is zelfs een specifieke eigenschap van deze houtsoort wat verder geen enkele invloed heeft op de duurzaamheid.

Wordt teakhout niet behandeld, dan krijgt het na verloop van tijd een grijze kleur. Zoals ook alle andere hardhout soorten. Dit noemen we het vergrijzen van hout. Een grafmonument krijgt hierdoor een fraaie, natuurlijke uitstraling. Om de oorspronkelijke diepe kleur te behouden kunt u er voor kiezen om het met olie of lak te behandelen, dit betekent echter wel dat het eens per jaar uitgebreid onderhoud nodig heeft.

Soortgelijke modellen