close
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafsteen wit natuursteen foto 1

Grafsteen wit natuursteen Natuursteen

Grafsteen van wit natuursteen. In het liggende deel is een verzonken graflantaarn gemonteerd. De tekst is gezandstraald en antraciet ingeschilderd.Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstral... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
21296
Collectie
Christelijk, Klassiek en traditioneel, Kruis, Lichte grafstenen
Dieren
Vogel
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
licht, Wit
Liggende deel
Gesloten dekplaat, Natuursteen
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Wit/gebroken wit
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Grafsteen van wit natuursteen. In het liggende deel is een verzonken graflantaarn gemonteerd. De tekst is gezandstraald en antraciet ingeschilderd.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen