close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafzerk 03c foto 1

Grafzerk 03c Natuursteen

Grafzerk bestaande uit twee platen waarbij de linker plaat golvend is.Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingeto... lees meer >
Product
44171
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Grafzerken, Kunstenaars, Modern, Onderhoudsvrij
Graftype
Grafzerken
Kleur
Bruin, Kleurrijk, Oranje, Roze
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Rood/oranje/bruin, Roze

Informatie over dit gedenkteken

Grafzerk bestaande uit twee platen waarbij de linker plaat golvend is.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Natuursteen

Soortgelijke modellen