close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafzerk 14 met glas en gehakte banen foto 1

Grafzerk 14 met glas en gehakte banen Glas, natuursteen

Grafzerk met handgehakte banen en gepolijst vlak met hierin handgehakte letters verwerkt. Ook de zijkanten van deze bijzondere grafzerk zijn ruw gehakt. Op de grafzerk is een glasplaat d.m.v. RVS afstandhouders bevestigd met hierin gezandstraalde lette... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
44158
Collectie
Ambachtelijk, Grafzerken, Modern, Onderhoudsvrij
Graftype
Grafzerken
Kleur
Zwart
Materiaal
Glas, Natuursteen

Informatie over dit gedenkteken

Grafzerk met handgehakte banen en gepolijst vlak met hierin handgehakte letters verwerkt. Ook de zijkanten van deze bijzondere grafzerk zijn ruw gehakt. Op de grafzerk is een glasplaat d.m.v. RVS afstandhouders bevestigd met hierin gezandstraalde letters bevestigd.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen