close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafzerk 19 | E073 met musjes foto 1

Grafzerk 19 | E073 met musjes Natuursteen

Grafzerk met een groot ruw gehakt deel waarin ook een riviertje is verwerkt wat uitmondt in een vogeldrinkbakje.De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is v... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
44163
Collectie
Ambachtelijk, Grafzerken, Natuurlijk
Graftype
Grafzerken
Kleur
Bruin
Materiaal
Natuursteen

Informatie over dit gedenkteken

Grafzerk met een groot ruw gehakt deel waarin ook een riviertje is verwerkt wat uitmondt in een vogeldrinkbakje.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen