close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
arrow_forward
Hout met rvs grafsteen foto 1

Hout met rvs grafsteen Hout, rvs

Op moderne wijze komen rvs, natuursteen en hout samen in deze grafsteen. De hortensia is uit het rvs gelaserd. Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het... lees meer >
Product
22844
Bloem, plant of boom
Bloem/plant 3d
Collectie
Modern
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Antraciet, Beige, Bruin, Grijs, Zwart
Liggende deel
Kleine uitsparing, Natuursteen, Strip of band
Materiaal
Hout, RVS
Natuursteen kleuren
Antraciet
Subtype
Staande steen met vloer
Productomschrijving
Op moderne wijze komen rvs, natuursteen en hout samen in deze grafsteen. De hortensia is uit het rvs gelaserd.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Hout

Onze collectie houten grafmonumenten bestaat grotendeels uit massief teakhout vervaardigde modellen. Hout is een zeer duurzaam materiaal.

Hout is een natuurproduct en kan door vocht gaan werken. Hierdoor kunnen er in de kopse delen scheuren ontstaan. Dit is niet erg en is zelfs een specifieke eigenschap van deze houtsoort wat verder geen enkele invloed heeft op de duurzaamheid.

Wordt teakhout niet behandeld, dan krijgt het na verloop van tijd een grijze kleur. Zoals ook alle andere hardhout soorten. Dit noemen we het vergrijzen van hout. Een grafmonument krijgt hierdoor een fraaie, natuurlijke uitstraling. Om de oorspronkelijke diepe kleur te behouden kunt u er voor kiezen om het met olie of lak te behandelen, dit betekent echter wel dat het eens per jaar uitgebreid onderhoud nodig heeft.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.

Soortgelijke modellen