close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Hout met rvs grafsteen foto 1

Hout met rvs grafsteen Hout, rvs

Op moderne wijze komen rvs, natuursteen en hout samen in deze grafsteen. De hortensia is uit het rvs gelaserd. Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
22844
Bloem, plant of boom
Bloem/plant 3d
Collectie
Modern
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Antraciet, Beige, Bruin, Grijs, Zwart
Liggende deel
Kleine uitsparing, Natuursteen, Strip of band
Materiaal
Hout, RVS
Natuursteen kleuren
Antraciet
Productsoort
Band, strook of strip
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Op moderne wijze komen rvs, natuursteen en hout samen in deze grafsteen. De hortensia is uit het rvs gelaserd.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Hout

Hout staat bekend om zijn warme, natuurlijke uitstraling die een breed spectrum aan kleuren en tinten omvat. Elke houtsoort brengt zijn eigen unieke sfeer en textuur met zich mee. De variatie in nerfpatronen, vaak uniek voor elke stuk, voegt een persoonlijke toets toe die de schoonheid van de natuur weerspiegelt. Hout symboliseert groei, leven en vernieuwing, en staat tegelijkertijd voor stevigheid en duurzaamheid. Het is een materiaal dat met de tijd meegaat en een diepere verbinding met de aarde en haar cycli biedt. Deze eigenschappen maken het een bijzonder en veelzijdig materiaal, gewaardeerd om zijn esthetiek en symbolische waarde.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.

Soortgelijke modellen