close
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Islamitische grafsteen IS83 foto 1

Islamitische grafsteen IS83 Rvs

Zwart granieten letterplaat met hieromheen een RVS band geplaatst binnen een Zwart granieten omranding met hierbinnen grijze Ardennensplit. De RVS band is voorzien van uitgespaarde tekst.Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voo... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
44363
Collectie
Islamitisch, Jong en eigentijds, Modern, Onderhoudsvrij, Perzisch
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Zwart
Materiaal
RVS
Natuursteen kleuren
Zwart
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Zwart granieten letterplaat met hieromheen een RVS band geplaatst binnen een Zwart granieten omranding met hierbinnen grijze Ardennensplit. De RVS band is voorzien van uitgespaarde tekst.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.

Soortgelijke modellen