close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Kindergrafsteen glas foto 1

Kindergrafsteen glas Glas, natuursteen

Kindergrafsteen van glas. De blauwe lucht van de glazen letterplaat komt op fraaie wijze terug in de grafomranding. Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires,... lees meer >
Product
19055
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Jong en eigentijds, Kleurrijk, Onderhoudsvrij
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Blauw, Lichtblauw
Materiaal
Glas, Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Kindergrafsteen van glas. De blauwe lucht van de glazen letterplaat komt op fraaie wijze terug in de grafomranding.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Soortgelijke modellen