close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Kindergrafsteen met maan en ster foto 1

Kindergrafsteen met maan en ster Natuursteen

Kindergrafsteen met maan en ster. De ster is van een ander soort natuursteen dan de dekplaat waardoor er meer contrast ontstaat.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuz... lees meer >
Product
13723
Collectie
Beelden en Symbolen, Betaalbaar design, Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Grafzerken
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer, Grafzerken
Kleur
Grijs
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Grijs

Informatie over dit gedenkteken

Kindergrafsteen met maan en ster. De ster is van een ander soort natuursteen dan de dekplaat waardoor er meer contrast ontstaat.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Soortgelijke modellen