close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Klassiek gedenkteken met stijlvolle details foto 1

Klassiek gedenkteken met stijlvolle details Natuursteen

De traditionele vorm en subtiele stijlvolle details zijn op een fraaie manier samengebracht in dit klassieke gedenkteken. Het natuursteen heeft een zachte grijs-blauwe kleur en het oppervlak is mat gemaakt. Hierdoor wordt de zachte textuur van het stee... lees meer >
Product
33246
Collectie
Klassiek en traditioneel
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Antraciet, donker
Liggende deel
Golfvorm of bogen, Natuursteen
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Antraciet
Staande deel
Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer
Productomschrijving
De traditionele vorm en subtiele stijlvolle details zijn op een fraaie manier samengebracht in dit klassieke gedenkteken. Het natuursteen heeft een zachte grijs-blauwe kleur en het oppervlak is mat gemaakt. Hierdoor wordt de zachte textuur van het steen goed zichtbaar. De lettersteen heeft een kenmerkende klassieke vorm met ronde fraseringen en schuine facetten. Als belettering is er voor een traditionele letters met schreef gekozen welke zijn gegraveerd en wit geschilderd. Een fraai detail hierbij is de illustratie die op dezelfde manier als de letters is aangebracht. Het liggende deel is voor de helft bedekt, waarbij de glooiende lijn in de dekplaat voor extra dynamiek zorgt. Op het stijlvolle zacht blauwe glasplaatje is ruimte voor een gedicht of een persoonlijke spreuk.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Soortgelijke modellen