close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Kort gedenkteken foto 1

Kort gedenkteken Natuursteen

Gedenkteken met de afmetingen voor een kort graf. Het monument bestaat volledig uit natuursteen. De duif is gezandstraald en ingeschilderd evenals de tekst.Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudi... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
21976
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Golfkop, Klassiek en traditioneel, Onderhoudsvrij
Graftype
Kort graf
Kleur
Paars
Liggende deel
Gesloten dekplaat, Natuursteen
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Paars
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Gedenkteken met de afmetingen voor een kort graf. Het monument bestaat volledig uit natuursteen. De duif is gezandstraald en ingeschilderd evenals de tekst.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen