close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Moderne gedenksteen met bronzen kunst Brons, natuursteen

De verschillende bruintinten en bronstinten geven deze gedenksteen een herfstachtige sfeer. Het monument straalt warmte uit dankzij de mooie kleuren en de natuurlijke structuur van het dolomiet, waarbij het oppervlak ruw is gehouden en de strakke lijne... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
32622
Collectie
Kunstenaars, Zuilen
Graftype
Enkel
Kleur
Bruin
Materiaal
Brons, Natuursteen
Natuursteen kleuren
Rood/oranje/bruin
Subtype
Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Informatie over dit gedenkteken

De verschillende bruintinten en bronstinten geven deze gedenksteen een herfstachtige sfeer. Het monument straalt warmte uit dankzij de mooie kleuren en de natuurlijke structuur van het dolomiet, waarbij het oppervlak ruw is gehouden en de strakke lijnen een lichte afronding hebben. Op de ondergrond bestrijkt de stijlvolle zuil een vierkant oppervlak, maar loopt in een glooiende lijn naar boven spits toe. Het bovenste gedeelte is met losse elementen opgebouwd, maar deze elementen sluiten perfect op elkaar aan. De opening die hierbij is ontstaan, is verder opgedeeld door een stukje dolomiet waarvan het oppervlak op een andere manier is bewerkt. Hierdoor ontstaat een afwijkende, warme grijsbruine kleur. De bronzen beelden vullen qua stijl en kleur de gedenksteen perfect aan.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen