close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
arrow_forward
Moderne grafzerk foto 1

Moderne grafzerk Brons, natuursteen

Grafzerk van blokken natuursteen met twee bronzen handen als teken van verbondenheid. Maak het monument persoonlijk met een bronzen accessoire die past bij uw dierbare. De zerk is uit te voeren in verschillende kleuren natuursteen. Een grafmonument uit... lees meer >
Product
19657
Collectie
Christelijk, Eenvoudig tot bijzonder, Grafzerken
Graftype
Grafzerken
Kleur
Antraciet, donker, Zwart
Liggende deel
Natuursteen
Materiaal
Brons, Natuursteen
Natuursteen kleuren
Antraciet
Productomschrijving
Grafzerk van blokken natuursteen met twee bronzen handen als teken van verbondenheid. Maak het monument persoonlijk met een bronzen accessoire die past bij uw dierbare. De zerk is uit te voeren in verschillende kleuren natuursteen.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen

Soortgelijke modellen