close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Natuurlijk grafmonument met zuilen Cortenstaal, zwerfkeien

Een robuust grafmonument met drie zuilen van basalt. De oxide in de steen zorgt voor de oranjebruine verkleuring. Een mooie combinatie met de cortenstalen omranding. De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen... lees meer >
Product
20306
Collectie
Bijzonder persoonlijk, Natuurlijk, Zuilen
Dieren
Dieren 3d, Vogel
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Bruin
Liggende deel
Cortenstaal, Geheel beplanting
Materiaal
Cortenstaal, Zwerfkeien
Staande deel
Natuurlijk, Natuurlijk en cortenstaal
Subtype
Staande steen met vloer
Productomschrijving
Een robuust grafmonument met drie zuilen van basalt. De oxide in de steen zorgt voor de oranjebruine verkleuring. Een mooie combinatie met de cortenstalen omranding.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Cortenstaal
Cortenstaal wordt steeds vaker toegepast in gedenktekens. Vanwege de levendige roestbruine kleur heeft het een warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. In tegenstelling tot wat de roestkleur wellicht doet vermoeden, is het materiaal zeer weervast.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.

Soortgelijke modellen