close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
arrow_forward
Natuurlijke grafsteen foto 1

Natuurlijke grafsteen

Prachtige combinatie van natuurlijke zuilen met een leisteen omranding. De grafsteen heeft een bronzen opschrift met een patina afwerking die goed leesbaar is op de zuilEen grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoud... lees meer >
Product
22842
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Natuurlijk, Zuilen
Dieren
Vogel
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Grijs
Liggende deel
Leisteen, Natuurlijk, Natuursteen
Staande deel
Natuurlijk
Subtype
Staande steen met vloer
Productomschrijving
Prachtige combinatie van natuurlijke zuilen met een leisteen omranding. De grafsteen heeft een bronzen opschrift met een patina afwerking die goed leesbaar is op de zuil

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Soortgelijke modellen