close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
RVS grafmonument 15 met RVS strip foto 1

RVS grafmonument 15 met RVS strip Natuursteen, rvs

Grafmonument van gezoet Zwart graniet gecombineerd met RVS.Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expr... lees meer >
Product
44104
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Jong en eigentijds, Modern
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Antraciet, Zwart
Materiaal
Natuursteen, RVS
Natuursteen kleuren
Antraciet, Zwart
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Grafmonument van gezoet Zwart graniet gecombineerd met RVS.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen
RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.

Soortgelijke modellen