close
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
RVS grafmonument 25 foto 1

RVS grafmonument 25 Natuursteen, rvs

Twee zuilen met hier omheen een RVS band met uitgespaarde tekst. De zuilen zijn geplaatst op een grondplaat mer hierin twee plantvakjes verwerkt.Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwe... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
44111
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Jong en eigentijds, Modern, Zuilen
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Antraciet, Zwart
Materiaal
Natuursteen, RVS
Natuursteen kleuren
Antraciet, Zwart
Productsoort
Band, strook of strip
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Twee zuilen met hier omheen een RVS band met uitgespaarde tekst. De zuilen zijn geplaatst op een grondplaat mer hierin twee plantvakjes verwerkt.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.

Soortgelijke modellen