close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
RVS grafmonument 25 foto 1

RVS grafmonument 25 Natuursteen, rvs

Twee zuilen met hier omheen een RVS band met uitgespaarde tekst. De zuilen zijn geplaatst op een grondplaat mer hierin twee plantvakjes verwerkt.Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maa... lees meer >
Product
44111
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Jong en eigentijds, Modern, Zuilen
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Antraciet, Zwart
Materiaal
Natuursteen, RVS
Natuursteen kleuren
Antraciet, Zwart
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Twee zuilen met hier omheen een RVS band met uitgespaarde tekst. De zuilen zijn geplaatst op een grondplaat mer hierin twee plantvakjes verwerkt.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen
RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.

Soortgelijke modellen