close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Ruw grafmonument 46 | E124 foto 1

Ruw grafmonument 46 | E124

Gepolijst Diabas rondje met hierin een stukje blauw glas en afgewerkt met goud geplaatst op een ruwe zuil van kwartsiet. De zuil is geplaatst binnen een Serpentino omranding met hierbinnen groene edelsplit. Rechts ziet u een voorbeeld een geplaatst gra... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
43939
Collectie
Modern, Natuurlijk, Onderhoudsvrij, Zuilen
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Grijs
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Gepolijst Diabas rondje met hierin een stukje blauw glas en afgewerkt met goud geplaatst op een ruwe zuil van kwartsiet. De zuil is geplaatst binnen een Serpentino omranding met hierbinnen groene edelsplit. Rechts ziet u een voorbeeld een geplaatst grafmonument in een iets andere uitvoering.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Soortgelijke modellen