close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komend weekend zijn wij openarrow_forward
Ruw grafmonument 46 | E124 foto 1

Ruw grafmonument 46 | E124

Gepolijst Diabas rondje met hierin een stukje blauw glas en afgewerkt met goud geplaatst op een ruwe zuil van kwartsiet. De zuil is geplaatst binnen een Serpentino omranding met hierbinnen groene edelsplit. Rechts ziet u een voorbeeld een geplaatst gra... lees meer >
Product
43939
Artikelnummer
Persoonlijk en uniek
Collectie
Modern, Natuurlijk, Onderhoudsvrij, Zuilen
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Grijs
Onderdeel
Zuilen
Productgroep
Grafmonumenten
Steennaam
Diabas, Kwartsiet, Serpentino
Subtype
Staande steen met vloer
Vormgeving
Natuurlijke zuilen, Zuilen
Productomschrijving
Gepolijst Diabas rondje met hierin een stukje blauw glas en afgewerkt met goud geplaatst op een ruwe zuil van kwartsiet. De zuil is geplaatst binnen een Serpentino omranding met hierbinnen groene edelsplit. Rechts ziet u een voorbeeld een geplaatst grafmonument in een iets andere uitvoering.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.



Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.



Soortgelijke modellen