close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Ruwe grafsteen 17 | E093 van Bianco Cristal foto 1

Ruwe grafsteen 17 | E093 van Bianco Cristal Natuursteen, ruwe steen

Bianco Cristal letterplaat. Als de letterplaat aan de voorzijde vlak genoeg is,kunnen er gezandstraalde letters aangebracht worden. Voor letters op ruw oppervlak geldt een meerprijs van € 3,00 per letter/teken.Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere... lees meer >
Product
43860
Collectie
Lichte grafstenen, Natuurlijk, Ruwe steen
Kleur
licht, Wit
Materiaal
Natuursteen, Ruwe steen
Natuursteen kleuren
Wit/gebroken wit
Subtype
Staande steen zonder vloer

Informatie over dit gedenkteken

Bianco Cristal letterplaat. Als de letterplaat aan de voorzijde vlak genoeg is,kunnen er gezandstraalde letters aangebracht worden. Voor letters op ruw oppervlak geldt een meerprijs van € 3,00 per letter/teken.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Natuursteen

Soortgelijke modellen