close
9.1 van 10
 uit 254 beoordelingen
beenhere Al ruim 150 jaar vakmanschap sinds 1862
Ruwe grafsteen 30 met glas foto 1

Ruwe grafsteen 30 met glas Glas, ruwe steen, ruwe steen

Verde Alverso zuil met daaruit een blank float glaspaneel van 19 mm. dik met geknabbelde zijden. Het glaspaneel rust aan de rechterzijde op een Verde Alverso blokje. Rechts ziet u een voorbeeld van dit grafmonument met omranding van flagstones. U kunt ... lees meer >
Product
43871
Catalogus
Grafmonumenten
Collectie
Glas, Natuurlijk, Ruwe steen, Ruwe steen, Staande steen zonder vloer
Graftype
Natuurlijk
Materiaal
Glas, Ruwe steen, Ruwe steen
Positie
Staande steen zonder vloer
Steensoort
Verde Alverso
Productomschrijving
Verde Alverso zuil met daaruit een blank float glaspaneel van 19 mm. dik met geknabbelde zijden. Het glaspaneel rust aan de rechterzijde op een Verde Alverso blokje. Rechts ziet u een voorbeeld van dit grafmonument met omranding van flagstones. U kunt dit monument in het echt bekijken bij onze vestiging in Apeldoorn.
Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Soortgelijke modellen