close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komend weekend zijn wij openarrow_forward
Ruwe grafsteen 30 met glas foto 1

Ruwe grafsteen 30 met glas Glas, ruwe steen

Verde Alverso zuil met daaruit een blank float glaspaneel van 19 mm. dik met geknabbelde zijden. Het glaspaneel rust aan de rechterzijde op een Verde Alverso blokje. Rechts ziet u een voorbeeld van dit grafmonument met omranding van flagstones. U kunt ... lees meer >
Product
43871
Collectie
Natuurlijk, Ruwe steen
Diverse tags
Ruwe steen
Materiaal
Glas, Ruwe steen
Productgroep
Grafmonumenten
Steennaam
Verde Alverso
Subtype
Staande steen zonder vloer
Productomschrijving
Verde Alverso zuil met daaruit een blank float glaspaneel van 19 mm. dik met geknabbelde zijden. Het glaspaneel rust aan de rechterzijde op een Verde Alverso blokje. Rechts ziet u een voorbeeld van dit grafmonument met omranding van flagstones. U kunt dit monument in het echt bekijken bij onze vestiging in Apeldoorn.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Soortgelijke modellen