close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Ruwe grafzerk 52 foto 1

Ruwe grafzerk 52 Natuursteen, ruwe steen

Gezoete Zwart granieten zerk waarbij het ruw gehakte deel 12 cm. dik is en het gezoete deel 10 cm. dik.De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend ... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
43945
Collectie
Ambachtelijk, Grafzerken, Natuurlijk, Ruwe steen
Graftype
Grafzerken
Kleur
Antraciet, Zwart
Materiaal
Natuursteen, Ruwe steen
Natuursteen kleuren
Antraciet
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Gezoete Zwart granieten zerk waarbij het ruw gehakte deel 12 cm. dik is en het gezoete deel 10 cm. dik.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen