close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Sterrenhemel grafsteen met hartje foto 1

Sterrenhemel grafsteen met hartje Natuursteen

Een sterrenhemel als textuur van de grafsteen? Dat is zeker mogelijk. Deze zwarte granietsoort krijgt het uiterlijk van een sterrenhemel als deze gepolijst wordt, hierdoor ontstaat er een heel bijzondere uitstraling. Alle grote elementen van deze grafs... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
26155
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Golfkop, Onderhoudsvrij
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
donker, Zwart
Liggende deel
Gesloten dekplaat, Natuursteen
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Zwart
Productsoort
Fotoartikel, Lantaarn, Letterplaat, Vaas
Staande deel
Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Een sterrenhemel als textuur van de grafsteen? Dat is zeker mogelijk. Deze zwarte granietsoort krijgt het uiterlijk van een sterrenhemel als deze gepolijst wordt, hierdoor ontstaat er een heel bijzondere uitstraling. Alle grote elementen van deze grafsteen zijn van deze granietsoort gemaakt, zoals de lettersteen met zijn glooiende golfkop vorm, de omranding en de dekplaat op het liggende deel, maar ook de lantaarn en de bloemvaas. De lettersteen bevat veel persoonlijke elementen, zoals de porseleinen foto en de persoonlijke tekst. Ook is er de vorm van een hart uitgespaard in het natuursteen en bevat de sierlijke golfvorm aan de bovenzijde een fraai facet. Door de dichte dekplaat, vergt de grafsteen relatief weinig onderhoud.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen