close
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Zwerfkei als grafsteen 02 | E100  foto 1

Zwerfkei als grafsteen 02 | E100  Ruwe steen

Barrarp spiegelkei geplaatst binnen een Barrarp omranding in flagstonevorm met hierbinnen grote schelpen.De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteen... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
43886
Collectie
Grafzerken, Natuurlijk, Ruwe steen
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer, Grafzerken
Kleur
Bruin
Materiaal
Ruwe steen
Natuursteen kleuren
Rood/oranje/bruin
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Barrarp spiegelkei geplaatst binnen een Barrarp omranding in flagstonevorm met hierbinnen grote schelpen.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Soortgelijke modellen