Vind direct grafmonumenten die u aanspreken
pijl naar rechts
Keuzehulp grafmonument

Grafstenen en grafmonumenten Amsterdam | Bijzondere grafstenen

Grafstenen Amsterdam zijn een specialiteit van Eijgelaar Natuursteen. Wij maken bijzondere grafstenen en grafmonumenten. Hieronder vindt u een overzicht van de begraafplaatsen in Amsterdam met hierbij voorbeelden van grafstenen die Eijgelaar Natuursteen gemaakt heeft. Van grafstenen van graniet tot grafmonumenten van glas, wij helpen u graag met het ontwikkelen van een passend grafmonument. Sinds kort zijn wij gevestigd met een grafsteen showroom in Amstelveen. Bezoek ons vrijblijvend voor gepast advies en de mogelijkheden voor een grafsteen in de regio Amsterdam. 

 

Bekijk unieke voorbeelden van grafstenen, van natuursteen, hout, glas tot RVS

U kunt door middel van onderstaande links honderden voorbeelden zien van grafstenen zodat u allerlei ideeën kunt opdoen. Bij alle voorbeelden van de grafmonumenten staat de prijs vermeld, zodat u weet waar u toe bent.

 

Begraafplaats Westgaarde Amsterdam

Begraafplaats Westgaarde maakt onderdeel uit van Herdenkingspark Westgaarde en heeft een open en ruim karakter. Op deze bijzondere begraafplaats staat het boskarakter centraal. Nabestaanden zijn vrij in de keuze van de grafsteen. Het grafmonument dient alleen aan de gestelde afmeting van het graf te voldoen. Hieronder ziet u enkele grafsteen voorbeelden met een natuurlijk karakter die passend zouden kunnen zijn voor begraafplaats Westgaarde in Amsterdam. 

Grafsteen Amsterdam, grafstenen amsterdam     Grafsteen Amsterdam, grafstenen Amsterdam

Grafsteen voorbeelden gemaakt door Eijgelaar voor begraafplaats Westgaarde in Amsterdam

  

Begraafplaats De Nieuwe Ooster Amsterdam

Begraafplaats De Nieuwe Ooster in Amsterdam heeft een oppervlakte van meer dan 30 hectare. Dit gedenkpark trekt veel vogels, niet alleen door het vele groen en de rust, maar ook door de vele bomen die er staan. Vanwege het vele groen kan er veel aanslag op het grafmonument ontstaan. Nabestaanden kiezen daarom dikwijls voor een onderhoudsvrije grafsteen van graniet. Wij geven 25 jaar garantie op granieten grafstenen en deze zijn voorzien van het Keurmerk Natuursteen. Hieronder ziet u enkele voorbeelden van grafstenen die onderhoudsvrij zijn. 

Grafmonumenten Amsterdam, grafmonument Amsterdam     Grafmonumenten Amsterdam, grafmonument amsterdam

Grafsteen voorbeelden gemaakt door Eijgelaar voor begraafplaats De Nieuwe Ooster in Amsterdam

  

Begraafplaats De Nieuwe Noorder Amsterdam

Begraafplaats De Nieuwe Noorder in Amsterdam heeft dankzij de renovatie en nieuwbouw een moderne uitstraling gekregen. Tegelijkertijd heeft De Nieuwe Noorder zijn unieke karakter behouden als kleinschalige, intieme begraafplaats. Ook grafstenen worden steeds moderner. Hieronder ziet u twee voorbeelden van moderne grafmonumenten met een eigentijdse uitstraling. 

Grafstenen Amsterdam, grafsteen amsterdam     Grafstenen Amsterdam, grafsteen amsterdam

Grafsteen voorbeelden gemaakt door Eijgelaar voor begraafplaats De Nieuwe Noorder in Amsterdam

 

R.K. begraafplaatsen Buitenveldert & St. Barbara

De R.K. begraafplaats Buitenveldert is eigendom van Parochie Amstelland Augustinuskerk. Deze begraafplaats beschikt over diverse soorten graven, zoals urnen graven, kindergraven, priestergraven en familiegraven. Kenmerkend voor deze begraafplaats zijn de vele bomen. R.K. begraafplaats St. Barbara bestaat sinds 1893 en is gelegen aan de Spaarndammerdijk. Hieronder ziet u enkele mogelijkheden van grafstenen die Eijgelaar gemaakt heeft en geschikt zijn voor begraafplaats Buitenveldert en begraafplaats St. Barbara. 

Grafstenen Amsterdam, grafsteen amsterdam     Grafstenen Amsterdam, grafsteen amsterdam   

Gemaakte grafmonumenten door Eijgelaar die ook geschikt zijn voor begraafplaats Buitenveldert en St. Barbara

 

Begraafplaats Vredenhof Amsterdam

In Amsterdam, stadsdeel Westerpark, ligt aan de Haarlemmerweg Begraafplaats Vredenhof. Een historische begraafplaats, met een unieke en intieme sfeer waar van oorsprong vaak Jordanesen werden begraven. Hieronder ziet u enkele ruwe grafstenen die Eijgelaar gemaakt heeft. 

Grafmonumenten Amsterdam, grafmonument amsterdam     Grafmonumenten Amsterdam, grafmonument amsterdam

Natuurlijke grafstenen gemaakt door Eijgelaar die ook geplaatst mogen worden op begraafplaats Vredenhof

 

Begraafplaats Zorgvlied Amsterdam

Begraafplaats Zorgvlied in Amsterdam / Amstelveen heeft een eigentijds karakter. Deze begraafplaats is opgedeeld in diverse delen en voor ieder deel gelden diverse afmetingen en regels voor het te gebruiken materiaal. Eijgelaar is op de hoogte van deze specifieke regelgeving en kan u gepast adviseren wat de mogelijkheden zijn t.a.v. de grafsteen. Hieronder ziet u enkele grafsteen mogelijkheden: 

Gedenksteen Amsterdam, gedenkstenen amsterdam     Gedenksteen Amsterdam, gedenkstenen amsterdam

Grafstenen en grafmonumenten gemaakt door Eijgelaar, ook mogelijk voor Zorgvlied

 

Bezoek onze grafstenen en grafmonumenten showroom in Amstelveen 

Indien u meer informatie wenst, dan kunt u kosteloos een brochure of modellenboek aanvragen. Uiteraard bent u ook welkom onze vestiging in Amstelveen vlakbij Amsterdam te bezoeken waar bijzondere grafstenen en grafmonumenten te zien zijn. Maak vrijblijvend een afspraak om ons te bezoeken. Onze adviseurs staan u graag te woord en na een gesprek kunnen wij een vrijblijvende offerte met ontwerptekening voor u maken. 

Grafsteen afspraak

 

Eijgelaar Natuursteen

Klantbeoordelingen

Bezoek ons in Amstelveen

Eijgelaar Amstelveen

Mortelmolen 5

1185 XV  AMSTELVEEN

bel eijgelaar amstelveen 020 - 453 70 97

Mail eijgelaar amstelveen info@eijgelaar.nl

 

Over Eijgelaar Amstelveen

Lees meer...

 

Over onze werkwijze

Lees meer...

Tijdelijke aanbieding

Grafsteen aanbieding, goedkope grafsteen

Compleet grafmonument voor slechts € 2.150,00

Meer informatie

Waarom Eijgelaar

 • Wij denken met u mee
 • Kosteloos ontwerp
 • Eigen steenhouwerij met vakmensen
 • Eigen glasatelier met kunstenaars
 • 150 jaar ervaring
 • Eindresultaat van te voren bekijken
 • Keurmerk & ABN garantie

 

Hoe een persoonlijk grafmonument creëren
Lees meer

Laatste blogpost

 • Verschillende materialen voor grafmonumenten

  Verschillende materialen voor grafmonumenten

  Veel mensen weten maar weinig over grafmonumenten, totdat de situatie zich voordoet dat er een grafmonument uitgezocht moet worden. Regelmatig horen wij dan ook verbazende opmerkingen als ‘nooit geweten dat er zoveel mogelijk is’ en ‘dat je bij zoveel stil moet staan’.

  Zo is het allereerst belangrijk om te weten wat op de betreffende begraafplaats is toegestaan. Elke begraafplaats heeft zijn eigen regelgeving wat betreft toegestane materialen en maatvoeringen; niet alles mag overal. Binnen die toegestane kaders kan vervolgens een persoonlijk grafmonument worden samengesteld dat bij de overledene past.

  Dit kan door het toevoegen van een persoonlijke tekst, het gebruiken van een passend lettertype of door het aanbrengen van een afbeelding of (portret)foto.
  ...

Over ons

Eijgelaar plaatst al sinds 1862 persoonlijke gedenktekens zoals grafstenen, glazen grafmonumenten, grafzerken en gedenkstenen. Tevens gespecialiseerd in grafsteen restauratie en het bijwerken van grafstenen met een vervolginscriptie.

Eijgelaar Natuursteen b.v.
038-3312175
info@eijgelaar.nl
GooglePlus Twitter YouTube Flickr Blogger 

Keurmerken

Keurmerk NatuursteenABN natuursteen garantie, natuursteen garantie 

Erkend leerbedrijf fundeon
Bekijk onze
referenties en
doe inspiratie op