Vind direct grafmonumenten die u aanspreken
pijl naar rechts
Keuzehulp grafmonument

Grafstenen en grafmonumenten Haarlemmermeer | Eijgelaar Natuursteen

Voor een persoonlijke grafsteen voor begraafplaats Iepenhof in Hoofddorp of een andere begraafplaats in Haarlemmermeer kunt u terecht bij Eijgelaar Natuursteen. Wij maken bijzondere en unieke grafstenen en grafmonumenten en zijn op de hoogte van de voorschriften die gelden op de begraafplaatsen in Nieuw Vennep, Hoofddorp en Zwaanshoek. 

 

Bekijk voorbeelden van grafstenen

U kunt op onze website honderden voorbeelden zien van grafmonumenten, hoe deze persoonlijk te maken en wat onze werkwijze is. Bij alle voorbeelden van de grafmonumenten staat de prijs vermeld, zodat u weet waar u toe bent.

 

Begraafplaats Iepenhof in Hoofddorp

Op begraafplaats Iepenhof mogen uitstluitend grafstenen van Hardsteen geplaatst worden. Hieronder ziet u enkele voorbeelden van grafmonumenten van Hardsteen die wij gemaakt hebben. Zoals u ziet, kunnen wij gedetailleerd hakwerk verzorgen. Van het uithakken van letters tot familiewapens en gefrijnde randen, wij besteden veel zorg en aandacht aan het grafmonument voor uw dierbare. 

Grafsteen Hardsteen, grafstenen Belgisch hardsteen   Grafstenen Badhoevedorp, grafsteen badhoevedorp   Grafzerk hardsteen, grafzerken hardsteen

 Gemaakte grafstenen van Hardsteen door Eijgelaar Natuursteen

  

Begraafplaats Lindenhof en Taxushof in Nieuw-Vennep

Nieuw-Vennep kent twee begraafplaatsen: Lindenhof en Taxushof. Begraafplaats Lindenhof is van oorsprong een Katholieke begraafplaats, maar is sinds 1992 in beheer van de gemeente. Begraafplaats Taxushoof is een van de oudste begraafplaatsen in Haarlemmermeer. Op beide begraafplaats zijn er diverse soorten graven, waaronder algemene graven. Hieronder ziet u enkele voorbeelden van grafmonumenten geschikt voor algemene graven. 

Grafstenen Nieuw Vennep, grafsteen nieuw vennep  Grafstenen Nieuw Vennep, grafsteen nieuw vennep  Grafsteen Nieuw Vennep, grafstenen nieuw vennep

Voorbeelden van grafstenen voor algemene graven geschikt voor een van de begraafplaatsen in Nieuw-Vennep

 

Begraafplaats Meerterpen in Zwaanshoek

Deze begraafplaats bestaat sinds in 2003 en is strak vormgegeven. Op deze begraafplaats is er ook Islamitische deel. Hieronder ziet u enkele uiteenlopende grafstenen die wij gemaakt hebben. 

Grafstenen Zwaanshoek, grafsteen zwaanshoek   Grafstenen Zwaanshoek, grafsteen zwaanshoek   Grafstenen Zwaanshoek, grafsteen zwaanshoek

 Voorbeelden van geplaatste grafstenen door Eijgelaar die ook mogelijk zijn begraafplaats Meerterpen in Zwaanshoek

 

Bezoek onze showroom met grafmonumenten en grafstenen in Amstelveen

Indien u meer informatie wenst, dan kunt u kosteloos een brochure of modellenboek aanvragen. Uiteraard bent u ook welkom onze vestiging in Amstelveen te bezoeken waar u diverse  grafstenen en grafmonumenten geschikt voor Haarlemmermeer kunt bekijken. Maak vrijblijvend een afspraak om ons te bezoeken. Onze adviseurs staan u graag te woord en na een gesprek kunnen wij een vrijblijvende offerte met ontwerptekening voor u maken. 

Grafsteen afspraak

 

Eijgelaar Natuursteen

Klantbeoordelingen

Bezoek ons in Amstelveen

Eijgelaar Amstelveen

Mortelmolen 5

1185 XV  AMSTELVEEN

bel eijgelaar amstelveen 020 - 453 70 97

Mail eijgelaar amstelveen info@eijgelaar.nl

 

Over Eijgelaar Amstelveen

Lees meer...

 

Over onze werkwijze

Lees meer...

Tijdelijke aanbieding

Grafsteen aanbieding, goedkope grafsteen

Compleet grafmonument voor slechts € 2.150,00

Meer informatie

Waarom Eijgelaar

 • Wij denken met u mee
 • Kosteloos ontwerp
 • Eigen steenhouwerij met vakmensen
 • Eigen glasatelier met kunstenaars
 • 150 jaar ervaring
 • Eindresultaat van te voren bekijken
 • Keurmerk & ABN garantie

 

Hoe een persoonlijk grafmonument creëren
Lees meer

Laatste blogpost

 • Verschillende materialen voor grafmonumenten

  Verschillende materialen voor grafmonumenten

  Veel mensen weten maar weinig over grafmonumenten, totdat de situatie zich voordoet dat er een grafmonument uitgezocht moet worden. Regelmatig horen wij dan ook verbazende opmerkingen als ‘nooit geweten dat er zoveel mogelijk is’ en ‘dat je bij zoveel stil moet staan’.

  Zo is het allereerst belangrijk om te weten wat op de betreffende begraafplaats is toegestaan. Elke begraafplaats heeft zijn eigen regelgeving wat betreft toegestane materialen en maatvoeringen; niet alles mag overal. Binnen die toegestane kaders kan vervolgens een persoonlijk grafmonument worden samengesteld dat bij de overledene past.

  Dit kan door het toevoegen van een persoonlijke tekst, het gebruiken van een passend lettertype of door het aanbrengen van een afbeelding of (portret)foto.
  ...

Over ons

Eijgelaar plaatst al sinds 1862 persoonlijke gedenktekens zoals grafstenen, glazen grafmonumenten, grafzerken en gedenkstenen. Tevens gespecialiseerd in grafsteen restauratie en het bijwerken van grafstenen met een vervolginscriptie.

Eijgelaar Natuursteen b.v.
038-3312175
info@eijgelaar.nl
GooglePlus Twitter YouTube Flickr Blogger 

Keurmerken

Keurmerk NatuursteenABN natuursteen garantie, natuursteen garantie 

Erkend leerbedrijf fundeon
Bekijk onze
referenties en
doe inspiratie op