close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Blauw-groene ruwe grafsteen en cortenstaal Ruwe steen

Deze grafsteen is eenvoudig van ontwerp gehouden, maar is dankzij de natuurlijke ruwe steen heel uniek en bijzonder. Deze steen heeft een diepe blauw-groene kleur een straalt veel warmte uit. De belettering op deze staande ruwe steen bestaat uit verhev... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
33481
Assortiment
Natuurlijke gedenktekens
Collectie
Natuurlijk, Puur natuur, Ruwe steen
Graftype
Enkel, Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Groen
Liggende deel
Cortenstaal
Materiaal
Ruwe steen
Staande deel
Natuurlijk
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Deze grafsteen is eenvoudig van ontwerp gehouden, maar is dankzij de natuurlijke ruwe steen heel uniek en bijzonder. Deze steen heeft een diepe blauw-groene kleur een straalt veel warmte uit. De belettering op deze staande ruwe steen bestaat uit verheven letters van rvs. Er is gekozen voor eenvoud en daarom zijn hier alleen de naam en datums vermeld. Omdat deze ruwe steen al uit zichzelf zoveel uitstraling heeft, is ook de bedekking van het liggende deel eenvoudig gehouden met potgrond en beplanting. Een cortenstalen omranding met een fraaie geoxideerde laag, waardoor de typische roestbruine kleur ontstaat, bakent het graf af.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Soortgelijke modellen