close
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Dubbel grafmonument in twee kleuren Natuursteen, ruwe steen

Het dubbele grafmonument in dit voorbeeld heeft een opvallende kleurcombinatie. Op het liggend deel bedekken de twee grote dekplaten bijna de gehele zerk, waarbij alleen een klein deel met een glooiende lijn is open gelaten als bloemsparing, De dekplat... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
35018
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Robuust/groot, Ruwe steen
Graftype
Familiegraf - met vloer, Robuust/groot
Kleur
Beige, licht, Roze
Liggende deel
Natuursteen
Materiaal
Natuursteen, Ruwe steen
Natuursteen kleuren
Roze
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Het dubbele grafmonument in dit voorbeeld heeft een opvallende kleurcombinatie. Op het liggend deel bedekken de twee grote dekplaten bijna de gehele zerk, waarbij alleen een klein deel met een glooiende lijn is open gelaten als bloemsparing, De dekplaten heb een zachte kleur, bestaande uit roze en grijze tinten, net als de staande lettersteen. Dit zorgt ervoor dat het zwarte natuursteen van de basisplaat, die tevens als omranding dient, een behoorlijk contrasterende kleur is. Verder is er gekozen een smalle lettersteen in het midden van de zerk. Deze heeft een iets glanzende afwerking waarbij de randen bovenop en aan weerszijden ruw zijn gehakt. De teksten zijn met een bordeauxrode kleur ingeschilderd.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen