close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafmonument model E041 foto 1

Grafmonument model E041 Natuursteen

Orion letterplaat met aan de linkerzijde een gepolijste en twee geprikte sierranden geplaatst op een voetstuk met hiervoor een Orion omranding en dekplaat met hierin een sierlijk lopend grindvak verwerkt (prijs is inclusief plantvak à € 360... lees meer >
Product
43796
Collectie
Ambachtelijk, Eenvoudig tot bijzonder, Klassiek en traditioneel, Onderhoudsvrij
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Grijs
Materiaal
Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Orion letterplaat met aan de linkerzijde een gepolijste en twee geprikte sierranden geplaatst op een voetstuk met hiervoor een Orion omranding en dekplaat met hierin een sierlijk lopend grindvak verwerkt (prijs is inclusief plantvak à € 360,00). Links onderin op de dekplaat staat een Orion hartje geplaatst op een sokkel (prijs is exclusief hartje van 25 x 25 x 3 cm. geplaatst op sokkel à € 165,00).

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Soortgelijke modellen