close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafmonument van Belgisch Hardsteen foto 1

Grafmonument van Belgisch Hardsteen Natuursteen

Letterplaat met gefrijnde kanten en hakwerk met aansluitend een omranding met hierbinnen grind. Vooraan is een plateau gemaakt waar een lantaarn op staat.Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp ... lees meer >
Product
43834
Collectie
Ambachtelijk, Eenvoudig tot bijzonder, Klassiek en traditioneel, Onderhoudsvrij
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Antraciet, Grijs
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Antraciet, Grijs
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Letterplaat met gefrijnde kanten en hakwerk met aansluitend een omranding met hierbinnen grind. Vooraan is een plateau gemaakt waar een lantaarn op staat.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Soortgelijke modellen