close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafsteen 3 | E190 foto 1

Grafsteen 3 | E190 Natuursteen

Grafsteen met sierranden en facetrand geplaatst op een voetstuk. Op de rechter foto wordt een geplaatst monument in Himalaya graniet met omranding en half rondlopende dekplaat.Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis ... lees meer >
Product
43700
Collectie
Eenvoudig tot bijzonder, Onderhoudsvrij
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Materiaal
Natuursteen
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Grafsteen met sierranden en facetrand geplaatst op een voetstuk. Op de rechter foto wordt een geplaatst monument in Himalaya graniet met omranding en half rondlopende dekplaat.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Soortgelijke modellen