close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafsteen kubus foto 1

Grafsteen kubus Natuursteen, rvs

Grafsteen met hierin een ronddraaiende kubus van RVS verwerkt. Op ieder vlak kan een persoonlijke afbeelding of tekst worden gezet.Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk ... lees meer >
Product
43668
Collectie
Kunstenaars, Zuilen
Graftype
Enkel
Kleur
Bruin
Materiaal
Natuursteen, RVS
Subtype
Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Informatie over dit gedenkteken

Grafsteen met hierin een ronddraaiende kubus van RVS verwerkt. Op ieder vlak kan een persoonlijke afbeelding of tekst worden gezet.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Natuursteen
RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.

Soortgelijke modellen