close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafsteen modern | NR00001 foto 1

Grafsteen modern | NR00001 Natuursteen

Moderne grafsteen bestaande uit twee delen die schuin naar elkaar toe lopen geplaatst op een voetstuk. Op de rechter foto wordt een geplaatst voorbeeld van dit grafmonument getoond waarbij het gehele monument in gezoet zwart graniet is uitgevoerd, beha... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
43625
Bloem, plant of boom
Bloem/plant, Bloem/plant decoratie 2d, Boom, Boom/blad decoratie 2d
Collectie
Klassiek en traditioneel, Modern, Onderhoudsvrij
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Grijs, Zwart
Materiaal
Natuursteen
Natuursteen kleuren
Grijs, Zwart
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Moderne grafsteen bestaande uit twee delen die schuin naar elkaar toe lopen geplaatst op een voetstuk. Op de rechter foto wordt een geplaatst voorbeeld van dit grafmonument getoond waarbij het gehele monument in gezoet zwart graniet is uitgevoerd, behalve de linker zuil. Deze is van gepolijst Zwart graniet. Ook staan de zuilen iets meer voor elkaar dan op de foto links.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen