close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafstenen zuilen foto 1

Grafstenen zuilen Brons, natuursteen

Grafsteen zuilen. De graflantaarns zijn om te draaien waardoor er een tekst zichtbaar wordt op de achterzijde van de graflantaarn.Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij la... lees meer >
persoonlijk advies
Bel ons tijdens kantooruren op 038 - 3312175. Wij staan voor u klaar bij het beantwoorden van uw vragen.
Product
19857
Collectie
Modern, Zuilen
Kleur
Wit
Materiaal
Brons, Natuursteen
Natuursteen kleuren
Wit/gebroken wit
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Grafsteen zuilen. De graflantaarns zijn om te draaien waardoor er een tekst zichtbaar wordt op de achterzijde van de graflantaarn.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

Soortgelijke modellen