close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komend weekend zijn wij openarrow_forward

Grafzerk met glas Glas, natuursteen

Grafzerk met glas en natuursteen. De glazen rivier bestaat uit samengesmolten blauwe stroken glas. De naam is in eigen handschrift van rvs op de zerk gemonteerd.Glasfusing is een techniek waarbij stukken glas van één of verschillende kleuren op hoge te... lees meer >
Product
19053
Artikelnummer
15754
Collectie
Grafzerken, Kleurrijk
Diverse tags
Rivier
Glas
Glasfusing
Graftype
Grafzerken
Kleur
Blauw, Kleurrijk
Liggende deel
Glas, Natuursteen, Rivier
Maritiem
Rivier
Materiaal
Glas, Natuursteen
Natuurlijk
Rivier
Persoonlijke toevoeging
Decoratie - glas, Glasfusing decoratie - glas, Rivier
Productgroep
Grafmonumenten
Productomschrijving
Grafzerk met glas en natuursteen. De glazen rivier bestaat uit samengesmolten blauwe stroken glas. De naam is in eigen handschrift van rvs op de zerk gemonteerd.
Glasfusing
Glasfusing is een techniek waarbij stukken glas van één of verschillende kleuren op hoge temperatuur worden samengesmolten. Met deze techniek brengen we bijzonder fraaie en vaak kleurrijke decoratieve elementen aan op het gedenkteken. Naast het aanbrengen van persoonlijke decoraties gebruiken we deze techniek ook om structuur in het glas aan te brengen of om vorm aan het glas te geven.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.Soortgelijke modellen