close
Heeft u advies nodig? 038-3312175
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
RVS grafmonument 19 | E163 met RVS band foto 1

RVS grafmonument 19 | E163 met RVS band Natuursteen, rvs

Zwart granieten letterplaat van 10 cm. dik met hieromheen een RVS band met uitgespaarde tekst verwerkt (€ 1.725,00 inclusief 1 regel tekst) geplaatst binnen een Zwart granieten omranding met hierbinnen grijze Ardennensplit. Rechts ziet u een voorb... lees meer >
Product
44093
Collectie
Exclusief, Jong en eigentijds, Modern
Graftype
Enkele grafsteen - met vloer
Kleur
Zwart
Materiaal
Natuursteen, RVS
Natuursteen kleuren
Zwart
Subtype
Staande steen met vloer

Informatie over dit gedenkteken

Zwart granieten letterplaat van 10 cm. dik met hieromheen een RVS band met uitgespaarde tekst verwerkt (€ 1.725,00 inclusief 1 regel tekst) geplaatst binnen een Zwart granieten omranding met hierbinnen grijze Ardennensplit. Rechts ziet u een voorbeeld van een geplaatst grafmonument.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Natuursteen
RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.

Soortgelijke modellen