close
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen en grafmonumenten Aa en Hunze Bezoek onze inspiratiewinkel in Hoogeveen

Bent u op zoek naar een bijzonder grafmonument in de buurt van Aa en Hunze? Eijgelaar in Hoogeveen plaatst al jaren met zorg en aandacht monumenten in o.a. Amen, Anderen, Anloo, Annen, Annerveensche Kan, Annerveenschekanaal, Balloërveld, Balloerveld, Balloo, Deurze, Eext, Eexterveen, Eexterveenschekanaal, Eexterzandvoort, Ekehaar, Eldersloo, Eleveld, Gasselte, Gasselternijveen, Gasselternijveenschemond, Gasselternyveen, Gasselternyveenschemond, Gasteren, Geelbroek, Gieten, Gieterveen, Grolloo, Marwijksoord, Marwyksoord, Nieuw Annerveen, Nieuwediep, Nijlande, Nooitgedacht, Nylande, Oud Annerveen, Papenvoort, Rolde, Schipborg, Schoonloo, Spijkerboor en Vredenheim. Naast het plaatsen van nieuwe grafstenen verzorgen wij ook het bijbeletteren van een bestaande grafsteen.

Eijgelaar Gedenken Hoogeveen

A.G. Bellstraat 23
7903 AD
Hoogeveen (Drenthe)
0528 – 5221 54

Uw adviseur: Sjaco Maat

Stel uw vraag Maak een afspraak

Deze soorten grafstenen plaatsen wij o.a in Aa en Hunze

grafstenen Anloo Begraafplaats Anloo

Begraafplaats Anloo

In Anloo is een algemene begraafplaats aanwezig. De Begraafplaats Anloo is te vinden in het noordoosten van Anloo aan de Bosweg.

Bosweg
9467 PN Anloo
grafsteen Anloo Het Urnenveld Anloo

Het Urnenveld Anloo

Deze begraafplaats in Anloo is een begraafplaats met een bijzonder karakter. De begraafplaats Het Urnenveld Anloo is te vinden in het zuidwesten van Anloo aan de Gasterenseweg.

Gasterenseweg
9467 TA Anloo
grafmonument Eext Begraafplaats Eext

Begraafplaats Eext

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een algemene begraafplaats. Begraafplaats Eext vindt u in het noordoosten van Eext aan de 't Witzand.

't Witzand
9463 PA Eext
grafmonumenten Eext Natuurbegraafplaats Hillig Meer

Natuurbegraafplaats Hillig Meer Eext

In Eext is een begraafplaats met een bijzonder karakter aanwezig. Natuurbegraafplaats Hillig Meer vindt u in het zuidwesten van Eext aan de Provincialeweg.

Provincialeweg
9463 TK Eext
grafstenen Gasselte Begraafplaats Gasselte

Begraafplaats Gasselte

Begraafplaats Gasselte is een algemene begraafplaats in Gasselte. Begraafplaats Gasselte vindt u in het zuidwesten van Gasselte aan de Borgerweg.

Borgerweg
9462 RB Gasselte
grafsteen Gasselte Kerkhof Hervormde kerk Gasselte

Kerkhof Hervormde kerk Gasselte

Deze begraafplaats in Gasselte is een algemene begraafplaats. begraafplaats Kerkhof Hervormde kerk Gasselte vindt u in het zuidwesten van Gasselte aan de Dorpsstraat.

Dorpsstraat
9462 PJ Gasselte
grafmonument Gasselternijveen Begraafplaats Gasselternijveen

Begraafplaats Gasselternijveen

Deze begraafplaats in Gasselternijveen is een algemene begraafplaats. Begraafplaats Gasselternijveen bevindt zich in de gemeente Aa en Hunze aan de Vaart in Gasselternijveen.

Vaart
9514 AD Gasselternijveen
grafmonumenten Gieten Algemene Begraafplaats Gieten

Algemene Begraafplaats Gieten

Deze begraafplaats in Gieten is een algemene begraafplaats. Algemene Begraafplaats Gieten vindt u in het noordwesten van Gieten aan de Oude Groningerweg.

Oude Groningerweg
9461 BP Gieten
grafstenen Gieten Begraafplaats Gieten

Begraafplaats Gieten

Begraafplaats Gieten is een algemene begraafplaats in Gieten. Begraafplaats Gieten bevindt zich in de gemeente Aa en Hunze aan de Oude Groningerweg in Gieten.

Oude Groningerweg
9461 BP  Gieten
grafsteen Gieterveen Oude Begraafplaats Gieterveen

Oude Begraafplaats Gieterveen

Deze begraafplaats in Gieterveen is een algemene begraafplaats. Oude Begraafplaats Gieterveen bevindt zich in de gemeente Aa en Hunze aan de Broek in Gieterveen.

Broek
9511 PR Gieterveen
grafmonument Gieterveen Nieuwe begraafplaats Gieterveen

Nieuwe begraafplaats Gieterveen

In Gieterveen is een algemene begraafplaats aanwezig. Nieuwe begraafplaats Gieterveen bevindt zich in de gemeente Aa en Hunze aan de Streek in Gieterveen.

Streek
9511 PJ Gieterveen
grafmonumenten Grolloo Begraafplaats Grolloo

Begraafplaats Grolloo

Begraafplaats Grolloo is een algemene begraafplaats in Grolloo. Begraafplaats Grolloo bevindt zich in de gemeente Aa en Hunze aan de Hoofdstraat in Grolloo.

Hoofdstraat
9444 PB Grolloo
grafstenen Rolde Algemene Begraafplaats Rolde

Algemene Begraafplaats Rolde

In Rolde is een algemene begraafplaats aanwezig. De Algemene Begraafplaats Rolde is te vinden in het noordwesten van Rolde aan de Hunebedweg.

Hunebedweg
9451AP Rolde
grafsteen Spijkerboor Begraafplaats Spijkerboor / Nieuw-Annerveen

Begraafplaats Spijkerboor / Nieuw-Annerveen

Deze begraafplaats in Spijkerboor is een Nederlands Hervormde begraafplaats. Begraafplaats Spijkerboor / Nieuw-Annerveen bevindt zich in de gemeente Aa en Hunze aan de Molenwijk in Spijkerboor.

Molenwijk
9656 PG Spijkerboor