close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen en grafmonumenten Berg en Dal Bezoek onze inspiratiewinkel in Elst

Bent u op zoek naar een bijzonder grafmonument in de buurt van Berg en Dal? Eijgelaar in Elst plaatst al jaren met zorg en aandacht monumenten in o.a. Beek, Berg en Dal, Erlecom, Groesbeek, H. Landstichting, Heilig Landstichting, Kekerdom, Leuth, Millingen aan de Rijn, Millingen aan de Ryn;Millingen a/d Rijn;Millingen a/d Ryn, Ooij, Persingen en Ubbergen. Naast het plaatsen van nieuwe grafstenen verzorgen wij ook het bijbeletteren van een bestaande grafsteen.

Eijgelaar Gedenken Elst

Pascalweg 3
6662 NX
Elst (Gelderland)
0481 – 371 333

Uw adviseur: Carla Kleine

Stel uw vraag Maak een afspraak

Deze soorten grafstenen plaatsen wij o.a in Berg en Dal

grafstenen Beek Begraafplaats H. Bartholomaeus kerk

Begraafplaats H. Bartholomaeus kerk Beek

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een Rooms Katholieke begraafplaats. De Begraafplaats H. Bartholomaeus kerk is te vinden in het zuidwesten van Beek aan de De Geest.

De Geest
6573 DP Beek
grafsteen Beek-Ubbergen Kleine Bartholomeuskerk

Kleine Bartholomeuskerk Beek-Ubbergen

begraafplaats Kleine Bartholomeuskerk is een Protestantse begraafplaats in Beek-Ubbergen. begraafplaats Kleine Bartholomeuskerk bevindt zich in de gemeente Berg en Dal aan de Nieuwe Holleweg in Beek-Ubbergen.

Nieuwe Holleweg
6573 BR Beek-Ubbergen
grafmonument Beek-Ubbergen Rooms Katholieke Begraafplaats Beek-Ubbergen

Rooms Katholieke Begraafplaats Beek-Ubbergen

Deze begraafplaats in Beek-Ubbergen is een Rooms Katholieke begraafplaats. Rooms Katholieke Begraafplaats Beek-Ubbergen vindt u in het noordoosten van Beek-Ubbergen aan de Kerkberg.

Kerkberg
6573DN Beek-Ubbergen
grafmonumenten Berg en Dal Berg en Dal

Berg en Dal

In Berg en Dal is een Rooms Katholieke begraafplaats aanwezig. De begraafplaats biedt verschillende grafsoorten zoals: particuliere graven en urnengraven. De begraafplaats Berg en Dal is te vinden in het zuidoosten van Berg en Dal aan de Kerstendalseweg.

Kerstendalseweg
6571 BM Berg en Dal
grafstenen Groesbeek De Horst

De Horst Groesbeek

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een Rooms Katholieke begraafplaats. begraafplaats De Horst bevindt zich in de gemeente Berg en Dal aan de Ketelstraat in Groesbeek.

Ketelstraat
6562 LG Groesbeek
grafsteen Groesbeek Heselenberg

Heselenberg Groesbeek

Deze begraafplaats in Groesbeek is een algemene begraafplaats. Deze begraafplaats biedt o.a. algemene graven en urnengraven. begraafplaats Heselenberg bevindt zich in de gemeente Berg en Dal aan de Klaverberg in Groesbeek.

Klaverberg
6561 DD Groesbeek
grafmonument Groesbeek Nederlands Hervormd Begraafplaats Groesbeek

Nederlands Hervormd Begraafplaats Groesbeek

Deze begraafplaats in Groesbeek is een Nederlands Hervormde begraafplaats. Nederlands Hervormd Begraafplaats Groesbeek bevindt zich in de gemeente Berg en Dal aan de Kerkstraat in Groesbeek.

Kerkstraat
6561 CC Groesbeek
grafmonumenten Groesbeek Rooms Katholieke Begraafplaats Groesbeek

Rooms Katholieke Begraafplaats Groesbeek

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een Rooms Katholieke begraafplaats. De begraafplaats biedt verschillende grafsoorten zoals: particuliere graven en urnengraven. Rooms Katholieke Begraafplaats Groesbeek bevindt zich in de gemeente Berg en Dal aan de Bredeweg in Groesbeek.

Bredeweg
6562 DE Groesbeek
grafstenen Groesbeek Rooms Katholieke Begraafplaats Groesbeek Cosmas en Damianus

Rooms Katholieke Begraafplaats Groesbeek Cosmas en Damianus

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een Rooms Katholieke begraafplaats. Rooms Katholieke Begraafplaats Groesbeek Cosmas en Damianus vindt u in het noordwesten van Groesbeek aan de Kloosterstraat.

Kloosterstraat
6562AT Groesbeek
grafsteen Heilig Landstichting Begraafpark Heilig Land Stichting

Begraafpark Heilig Land Stichting Heilig Landstichting

Mgr Suyslaan
6564 BV Heilig Landstichting
grafmonument Heilig Landstichting Heilig Land Stichting

Heilig Land Stichting Heilig Landstichting

Deze begraafplaats in Heilig Landstichting is een algemene begraafplaats. begraafplaats Heilig Land Stichting bevindt zich in de gemeente Berg en Dal aan de Mgr Suyslaan in Heilig Landstichting.

Mgr Suyslaan
6564 BV Heilig Landstichting
grafmonumenten Kekerdom RK H. Laurentius

RK H. Laurentius Kekerdom

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een Rooms Katholieke begraafplaats. begraafplaats RK H. Laurentius bevindt zich in de gemeente Berg en Dal aan de Duffeltdijk in Kekerdom.

Duffeltdijk
6579 JD Kekerdom
grafstenen Leuth Rooms Katholieke Begraafplaats Leuth

Rooms Katholieke Begraafplaats Leuth

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een Rooms Katholieke begraafplaats. Rooms Katholieke Begraafplaats Leuth vindt u in het zuidoosten van Leuth aan de Kerkplein.

Kerkplein
6578 AN Leuth
grafsteen Millingen aan de Rijn Millingen aan de Rijn

Millingen aan de Rijn

begraafplaats Millingen aan de Rijn is een algemene begraafplaats in Millingen aan de Rijn. Deze begraafplaats biedt o.a. particuliere graven en urnengraven. begraafplaats Millingen aan de Rijn bevindt zich in de gemeente Berg en Dal aan de Vossengraaf in Millingen aan de Rijn.

Vossengraaf
6566JJ Millingen aan de Rijn
grafmonument Millingen aan de Rijn Rooms Katholieke Begraafplaats Millingen aan de Rijn

Rooms Katholieke Begraafplaats Millingen aan de Rijn

Rooms Katholieke Begraafplaats Millingen aan de Rijn is een Rooms Katholieke begraafplaats in Millingen aan de Rijn. De Rooms Katholieke Begraafplaats Millingen aan de Rijn is te vinden in het noordoosten van Millingen aan de Rijn aan de Chopinstraat.

Chopinstraat
6566 EA Millingen aan de Rijn