close
9.0 van 10
 uit 280 beoordelingen
Heeft u advies nodig? Stel uw vraag phone038-3312175
beenhere Al ruim 150 jaar vakmanschap sinds 1862
Coronavirus: Hoe kiest u op dit moment een gedenkteken?  meer informatie

Grafstenen en grafmonumenten Berkelland Bezoek Eijgelaar Apeldoorn

Bent u op zoek naar een bijzonder grafmonument in de buurt van Berkelland? Eijgelaar in Apeldoorn plaatst al jaren met zorg en aandacht monumenten in o.a. Beltrum, Borculo, Eibergen, Geesteren, Gelselaar, Haarlo, Neede, Rekken, Rietmolen en Ruurlo. Naast het plaatsen van nieuwe grafstenen verzorgen wij ook het bijbeletteren van bestaande grafstenen.

Eijgelaar Natuursteen Apeldoorn

Vlijtseweg 236
7317AN
Apeldoorn (Gelderland)
055 30 30 970

access_timeVandaag: van 13:00 tot 17:00

Uw adviseur: Karsten Flier

phoneStel uw vraag directionsMaak een afspraak

Deze soorten grafstenen plaatsen wij in Berkelland

grafstenen Beltrum St. Paulusparochie

St. Paulusparochie Beltrum

In Beltrum is een Rooms Katholieke begraafplaats aanwezig. Deze begraafplaats biedt o.a. particuliere graven, kindergraven en urnengraven. begraafplaats St. Paulusparochie vindt u in het noordwesten van Beltrum aan de Achterom.

Achterom
7156 ME Beltrum
grafsteen Eibergen Algemene Begraafplaats Eibergen

Algemene Begraafplaats Eibergen

Deze begraafplaats in Eibergen is een algemene begraafplaats. Algemene Begraafplaats Eibergen vindt u in het noordoosten van Eibergen aan de Haaksbergseweg.

Haaksbergseweg
7151 Eibergen
grafmonument Eibergen Mattheusparochie

Mattheusparochie Eibergen

In Eibergen is een Rooms Katholieke begraafplaats aanwezig. De begraafplaats Mattheusparochie is te vinden in het noordwesten van Eibergen aan de Borculoseweg.

Borculoseweg
7151MP Eibergen
grafmonumenten Geesteren Geesteren"Oude Diepenheimseweg"

Geesteren"Oude Diepenheimseweg"

begraafplaats Geesteren"Oude Diepenheimseweg" is een algemene begraafplaats in Geesteren. De begraafplaats Geesteren"Oude Diepenheimseweg" is te vinden in het zuidoosten van Geesteren aan de Oude Diepenheimseweg.

Oude Diepenheimseweg
7274 AB Geesteren
grafstenen Geesteren Sprakelberg (let op, is een andere bgp dan Geesteren algemeen)

Sprakelberg (let op, is een andere bgp dan Geesteren algemeen)

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een algemene begraafplaats. De begraafplaats Sprakelberg (let op, is een andere bgp dan Geesteren algemeen) is te vinden in het zuidoosten van Geesteren aan de Oude Diepenheimseweg.

Oude Diepenheimseweg
7274AB Geesteren
grafsteen Haarlo Haarlo

Haarlo

Deze begraafplaats in Haarlo is een algemene begraafplaats. De begraafplaats Hart voor Berkelland is te vinden in het zuidwesten van Haarlo aan de Groenloseweg.

Wolinkweg
7273 SL Haarlo
grafmonument Neede Drostenkamp

Drostenkamp Neede

begraafplaats Drostenkamp is een algemene begraafplaats in Neede. begraafplaats Drostenkamp vindt u in het noordwesten van Neede aan de Bergweg.

Bergweg
7161 PN Neede
grafmonumenten Neede St. Paulusparochie

St. Paulusparochie Neede

begraafplaats St. Paulusparochie is een Rooms Katholieke begraafplaats in Neede. begraafplaats St. Paulusparochie bevindt zich in de gemeente Berkelland aan de Hontjerweg in Neede.

Hontjerweg
7161PR Neede
grafstenen Rekken St. Paulusparochie

St. Paulusparochie Rekken

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een Rooms Katholieke begraafplaats. De begraafplaats biedt verschillende grafsoorten zoals: particuliere graven en urnengraven. begraafplaats St. Paulusparochie bevindt zich in de gemeente Berkelland aan de Rekkenseweg in Rekken.

Rekkenseweg
7157AC Rekken
grafsteen Rietmolen St. Paulusparochie

St. Paulusparochie Rietmolen

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een Rooms Katholieke begraafplaats. De begraafplaats St. Paulusparochie is te vinden in het zuidoosten van Rietmolen aan de Past. C.M. van Everdingenstraat.

Past. C.M. van Everdingenstraat
7165 AK Rietmolen
grafmonument Ruurlo Algemene begraafplaats Ruurlo

Algemene begraafplaats Ruurlo

Algemene begraafplaats Ruurlo is een algemene begraafplaats in Ruurlo. Algemene begraafplaats Ruurlo bevindt zich in de gemeente Berkelland aan de Borculoseweg in Ruurlo.

Borculoseweg
7261NK Ruurlo
grafmonumenten Ruurlo Rooms Katholieke Begraafplaats Ruurlo

Rooms Katholieke Begraafplaats Ruurlo

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een Rooms Katholieke begraafplaats. Op deze begraafplaats vindt u o.a. de volgende graftypen: particuliere graven en urnengraven. Rooms Katholieke Begraafplaats Ruurlo vindt u in het noordwesten van Ruurlo aan de Groenloseweg.

Groenloseweg
7261AM Ruurlo