close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen en grafmonumenten Borger-Odoorn Bezoek onze inspiratiewinkel in Emmen

Bent u op zoek naar een bijzonder grafmonument in de buurt van Borger-Odoorn? Eijgelaar in Emmen plaatst al jaren met zorg en aandacht monumenten in o.a. 1e Exloërmond, 2e Exloërmond, 2e Valthermond, Borger, Bronneger, Bronnegerveen, Buinen, Buinerveen, Drouwen, Drouwenermond, Drouwenerveen, Eerste Exloërmond, Ees, Eesergroen, Eeserveen, Eeserveen Borger, Ellertshaar, Exloërveen, Exloerveen, Exloo, Klijndijk, Nieuw Buinen, Nieuw-Buinen, Odoorn, Odoornerveen, Tweede Exloërmond, Valthe, Valthermond, Westdorp en Zandberg. Naast het plaatsen van nieuwe grafstenen verzorgen wij ook het bijbeletteren van een bestaande grafsteen.

Eijgelaar Gedenken Emmen

Vasco Da Gamastraat 10a
7825 VJ
Emmen (Drenthe)
0591 – 2392 81

Uw adviseur: Melissa Steen

Stel uw vraag Maak een afspraak

Deze soorten grafstenen plaatsen wij o.a in Borger-Odoorn

grafstenen 2e Exloërmond Begraafplaats 2e Exloërmond

Begraafplaats 2e Exloërmond

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt verschillende grafsoorten zoals: particuliere graven en urnengraven. Begraafplaats 2e Exloërmond bevindt zich in de gemeente Borger-Odoorn aan de Kerkhoflaan in 2e Exloërmond.

Kerkhoflaan
9571 CS 2e Exloërmond
grafsteen Borger Algemene Begraafplaats Borger

Algemene Begraafplaats Borger

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een algemene begraafplaats. De Algemene Begraafplaats Borger is te vinden in het zuidoosten van Borger aan de Westdorperstraat.

Westdorperstraat
9531BH Borger
grafmonument Drouwenerveen Begraafplaats Drouwenerveen

Begraafplaats Drouwenerveen

Deze begraafplaats in Drouwenerveen is een algemene begraafplaats. Begraafplaats Drouwenerveen vindt u in het zuidoosten van Drouwenerveen aan de Verbindingsweg.

Verbindingsweg
9525 TH Drouwenerveen
grafmonumenten Nieuw-Buinen Algemene Begraafplaats Nieuw-Buinen 32

Algemene Begraafplaats Nieuw-Buinen 32

Deze begraafplaats in Nieuw-Buinen is een algemene begraafplaats. Algemene Begraafplaats Nieuw-Buinen 32 vindt u in het zuidwesten van Nieuw-Buinen aan de Kerklaan.

Kerklaan
9521 CB Nieuw-Buinen
grafstenen Nieuw-Buinen Begraafplaats Nieuw-Buinen 42

Begraafplaats Nieuw-Buinen 42

Begraafplaats Nieuw-Buinen 42 is een algemene begraafplaats in Nieuw-Buinen. Begraafplaats Nieuw-Buinen 42 bevindt zich in de gemeente Borger-Odoorn aan de Zuiderdiep in Nieuw-Buinen.

Zuiderdiep
9521 AH Nieuw-Buinen
grafsteen Odoorn Begraafplaats Odoorn

Begraafplaats Odoorn

Begraafplaats Odoorn is een algemene begraafplaats in Odoorn. Deze begraafplaats biedt o.a. particuliere graven en urnengraven. Begraafplaats Odoorn bevindt zich in de gemeente Borger-Odoorn aan de Schaapstreek in Odoorn.

Schaapstreek
7873TG Odoorn
grafmonument Valthe Algemene Begraafplaats Valthe

Algemene Begraafplaats Valthe

In Valthe is een algemene begraafplaats aanwezig. Op deze begraafplaats vindt u o.a. de volgende graftypen: particuliere graven en urnengraven. Algemene Begraafplaats Valthe bevindt zich in de gemeente Borger-Odoorn aan de Odoornerweg in Valthe.

Odoornerweg
7872 PA Valthe
grafmonumenten Valthermond Begraafplaats Valthermond West

Begraafplaats Valthermond West

Deze begraafplaats in Valthermond is een algemene begraafplaats. Deze begraafplaats biedt o.a. urnengraven en particuliere graven. Begraafplaats Valthermond West vindt u in het zuidwesten van Valthermond aan de Vrijheidslaan.

Vrijheidslaan
7876 GL Valthermond
grafstenen Zandberg RK Begraafplaats Zandberg

RK Begraafplaats Zandberg

In Zandberg is een algemene begraafplaats aanwezig. RK Begraafplaats Zandberg vindt u in het noordwesten van Zandberg aan de Kerklaan.

Kerklaan
9564 PA Zandberg