close
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward

Grafstenen en grafmonumenten Boxmeer Bezoek onze inspiratiewinkel in Elst

Bent u op zoek naar een bijzonder grafmonument in de buurt van Boxmeer? Eijgelaar in Elst plaatst al jaren met zorg en aandacht monumenten in o.a. Beugen, Boxmeer, Groeningen, Holthees, Maashees, Oeffelt, Overloon, Rijkevoort, Rykevoort, Sambeek, Vierlingsbeek, Vortum Mullem en Vortum-Mullem. Naast het plaatsen van nieuwe grafstenen verzorgen wij ook het bijbeletteren van een bestaande grafsteen.

Eijgelaar Gedenken Elst

Pascalweg 3
6662 NX
Elst (Gelderland)
0481 – 371 333

Uw adviseur: Carla Kleine

Stel uw vraag Maak een afspraak

Deze soorten grafstenen plaatsen wij o.a in Boxmeer

grafstenen Boxmeer Rooms Katholieke Begraafplaats Boxmeer

Rooms Katholieke Begraafplaats Boxmeer

Rooms Katholieke Begraafplaats Boxmeer is een Rooms Katholieke begraafplaats in Boxmeer. De Rooms Katholieke Begraafplaats Boxmeer is te vinden in het zuidoosten van Boxmeer aan de Carmelietenstraat-west.

Carmelietenstraat-west
5831 DR Boxmeer
grafsteen Rijkevoort RK H Rochus

RK H Rochus Rijkevoort

Zoals uit de naam van de begraafplaats af te leiden valt is het een Rooms Katholieke begraafplaats. begraafplaats RK H Rochus vindt u in het zuidwesten van Rijkevoort aan de Meester van den Bergplein.

Meester van den Bergplein
5447 AW Rijkevoort
grafmonument Sambeek Algemene Begraafplaats Sambeek

Algemene Begraafplaats Sambeek

Algemene Begraafplaats Sambeek is een algemene begraafplaats in Sambeek. Op deze begraafplaats vindt u o.a. de volgende graftypen: particuliere graven en kindergraven. Algemene Begraafplaats Sambeek vindt u in het noordoosten van Sambeek aan de Torenstraat.

Torenstraat
5836 AM Sambeek
grafmonumenten Sambeek Sambeek

Sambeek

begraafplaats Sambeek is een algemene begraafplaats in Sambeek. begraafplaats Sambeek vindt u in het noordwesten van Sambeek aan de Torenstraat.

Torenstraat
5836 AJ Sambeek
grafstenen Vierlingsbeek Begraafplaats Vierlingsbeek

Begraafplaats Vierlingsbeek

In Vierlingsbeek is een Rooms Katholieke begraafplaats aanwezig. Begraafplaats Vierlingsbeek bevindt zich in de gemeente Boxmeer aan de Grotestraat in Vierlingsbeek.

Grotestraat
5821AB Vierlingsbeek